ma t/m vrij: 9.00 tot 17.00

Voor wie?...

...voor een vriendelijkere houding naar jezelf en anderen. Voor iedereen dus eigenlijk die het t waard vindt en in staat is om zijn emoties te reguleren. De beste manier om zelf-compassie te leren is om compassie te geven. Volgens Paul Gilberts heeft het invloed op het fysiologische systeem, dat wil zeggen het systeem dat door onze natuur wordt bepaald, zoals onze hormonen. De training is ook voor bedrijven die ziekteverzuim willen reduceren en professionaliteit willen verhogen. Wereldwijd wordt Mindful Self-Compassion door de grondleggers, Chris Germer en Kristin Neff, gegeven. De wetenschappelijke onderzoeken zijn te vinden http://www.centerfor MSC.org.
Het progamma Making Friends With Yourself is voor adolecenten. Het progamma is tot stand gekomen door Karen Bluth en Lorraine Hobbs vanuit het volwassen MSC Progamma, en bedoelt om jongeren meer steun te geven in de uitdagingen die ze dagelijks tegen komen.

Organisaties die meer teamverband willen

Iemand die zijn leven op de rit lijkt te hebben maar geluksgevoel niet vanzelfsprekend is

leerlingen of jonge studenten is er binnenkort het Making Friends With Yourself. Speciaal voor pubers een aangepaste versie van het MSC progamma. Geef je nu al op voor de training, en start het nieuwe schooljaar met meer draagkracht en vriendelijkheid.